Rendezési Sorrend: Dátum | Értékelés | Népszerűség | Hozzászólás | Abc sorrend


  • »

Csingiling és a Soharém legendája

2015-03-07, 01:41Animációs film

Csingiling és a Soharém legendája online film magyarul

Csingiling és a Soharém legendája (Legend of the NeverBeast)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció film (2014)

A vidám és tehetséges állattündér, Gida szerint könyveket nem szabad a borítójáról megítélni, ahogy állatokat sem az agyaraik mérete alapján - ezért összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel.

Míg Csing és a többi tündér kissé aggódva nézik Tündérlak új lakóját, az elit felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet.

Tovább... Címkék
  • »

Jégvarázs

2013-12-08, 12:09Animációs film

Jégvarázs (Frozen) film magyarul

Jégvarázs (Frozen)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 108 perc, 2013Csak 6 éven felülieknek ajánlott!

Hol volt, hol nem volt, egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik.

Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának.

Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak.

Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

Tovább... Címkék
  • »

A Mikulás mentőakció

2013-11-30, 08:07Animációs film, Vígjáték

A Mikulás mentőakció (Saving Santa) film magyarul

A Mikulás mentőakció (Saving Santa)

Színes, magyarul beszélő, angol animációs vígjáték, 84 perc, 2013Csak 6 éven felülieknek ajánlott!

Egyszer volt, hol nem volt, a Mikulás csupán egy apró műhellyel és pár manóval végezte áldásos tevékenységét.

Több ezer év alatt, ahogy a karácsony egyre inkább kinőtte magát, Mikulás arra kényszerült, hogy újításokat vezessen be.

A Nagy szakállú legeszesebb manói – egy Mikitech-nek hívott cégbe tömörülve – új eljárásokat fejlesztenek ki: egy hologramot, mely elrejti az Északi sarkot, és egy időgépet, melynek segítségével Mikulás meg tudja látogatni az összes otthont egy este leforgása alatt és így leszállíthatja játékokat a gyerekeknek szerte a világon.

Bernát manó arról álmodik, hogy egy szép napon csatlakozhat a Mikitech-hez, ám a sorsa egyelőre az, hogy a rénszarvasok istállóját takarítsa nap mint nap.

Tovább... Címkék
  • »

Derült égből fasírt 2 - A második fogás

2013-11-13, 18:50Animációs film, Vígjáték

Derült égből fasírt 2 film magyarul

Derült égből fasírt 2 - A második fogás (Cloudy with a Chance of Meatballs 2)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték, 105 perc, 2013Csak 6 éven felülieknek ajánlott!

Flint Lockwood feltaláló zsenialitása végül elismerésre talál a példaképe, Chester V meghívója formájában, hogy csatlakozzon a Live Corp Vállalathoz, amely a világ legfényesebb elméit tömöríti egybe az emberiség fejlődése érdekében.

Chester jobbkeze és egyben a legnagyobb feltalálók egyike Barb, a magasan fejlett intelligenciájú, emberi aggyal rendelkező orángután, aki fondorlatos, manipulatív és szereti az ajakrúzst.

Flint legnagyobb álma mindig is az volt, hogy elismerjék mint nagy feltaláló, ám minden megváltozik, amikor felfedezi, hogy az előző részben kreált masinája, amely képes a vízből ételt készíteni.

Tovább... Címkék
  • »

Turbó

2013-10-12, 16:52Animációs film, Vígjáték

Trubó (Trubo) film magyarul

Turbó (Turbo)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték, 96 perc, 2013Csak 6 éven felülieknek ajánlott!

Egyszer minden álom valóra válhat. Turbó úgy gondolja, hogy minden álmodozó elérheti azt amiről csak álmodozik.

Csak nagyon gyorsnak kell lennie.

Turbó a különleges csiga hisz a saját vágyai megvalósulásában: a sebesség megszállottja, a száguldás szerelmese, és tudja, hogy neki a versenypályán a helye.

Még akkor is, ha a csigák nem a gyorsaságukról híresek, és a többnyire lassú és visszahúzódó csiga-társadalom nem is nagyon érti pörgős csigatársát.

Turbó azonban úgy dönt, hogy nem adja fel.

Tovább... Címkék
  • »

Halbalhé

2013-09-05, 18:54Animációs film, Vígjáték

Halbalhé film magyarul

Halbalhé (SeeFood)

Színes, magyarul beszélő, maláj-kínai animációs vígjáték, 93 perc, 2011Csak 6 éven felülieknek ajánlott!

Julius, a félelmetes óceáni fehérfoltú cápa játékos üldözése következtében Pup, a kedves bambuszcápa messzire sodródik a tengerben. Felfedez egy korallzátonyt, amely tele van bambuszcápa-tojásokkal. Azonban nincs egyedül.

Két búvár a tojásokra vadászik, és Pup nem tudja megmenteni őket az orvvadászoktól. Julius, hogy megpróbálja felvidítani a barátját, elviszi őt az otthonába, egy elsüllyedt kincses hajóba, amely dugig van aranytallérokkal.

A kuckóban három hal várja őket, akik már tálalták a vacsorát: nyársorrú halat, barrakudát, makrélát és Stinget, a ráját. De Pupnak nincs étvágya, és Julius nem tudja felvidítani.

Tovább... Címkék
  • »

Repcsik

2013-08-11, 19:15Animációs film

Repcsik film magyarul

Repcsik (Planes)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 2013Csak 6 éven felülieknek ajánlott!

A Disney legújabb, akciókkal teli animációs filmjében, ezúttal nem Villám McQueen, hanem Rozsdás, a nagy szívvel rendelkező ám egyszerű kisvárosi permetezőgép töténetét kisérhetjük figyelemmel.

Aki arról álmodozik, hogy egyszer majd részt vehet egy magasan szálló és féktelen légiversenyen. Az sem tartja igazán vissza dédelgetett álmától, hogy nem éppen efféle őrült hajszákra tervezték, ráadásul repülő létére tériszonya is nehezíti életét.

Ezért egy visszavonult haditengerészeti veterán géphez, Kapitány Riley-hoz fordul segítségül, aki vállalja a nemes feledatot és segít hősünknek abban, hogy részt vehessen a híres versenyben, és bizonyíthasson a nem éppen tisztességes eszközeiről ismert veretlen bajnok, Ripslinger ellen.

Tovább... Címkék
  • »

Gru 2

2013-07-14, 18:32Animációs film

GRU 2 film magyarul

Gru 2 (Despicable Me 2)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 2013Csak 6 éven felülieknek ajánlott!

Gru (Steve Carell), a lányok, a kiszámíthatatlan, vicces Mignonok és egy rakás eddig még nem látott karakter, egy újabb felejthetetlen kaland erejéig visszatérnek a mozivászonra.

A történet: Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten.

Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik.

Tovább... Címkék
  • »

Szörny egyetem

2013-07-04, 18:50Animációs film

Szörny egyetem (Monsters University) film magyarul

Szörny egyetem (Monsters University)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 2013Csak 6 éven felülieknek ajánlott!

2013-ban, vagyis tizenkét évvel az első epizód után mozikba kerülő Szörny Egyetem nem folytatás lesz, hanem előzmény.

A Szörny Rt.-ben Mike Wazowski és James P. Sullivan, vagyis Sulley elválaszthatatlan jó barátok, ám ez korántsem volt mindig így.

Szörnyeink még az egyetemi évek alatt ismerkedtek össze, és már az első pillanattól fogva ki nem állhatták egymást, hiszen nem is különbözhettek volna jobban mind külsejük, mind pedig jellemük alapján.

A Szörny Egyetem most feltárja hőseink rejtélyes múltját, és megtudhatjuk, hogy Mike és Sulley végül hogyan léptek túl a köztük lévő ellentéteken, és milyen kalandok során váltak végül a legjobb barátokká.

Tovább... Címkék
  • »

Zambézia

2013-06-09, 17:10Animációs film

Zambézia film magyarul

Zambézia (Zambezia)

Színes, magyarul beszélő, dél-afrikai animációs film, 83 perc, 2012Csak 6 éven felülieknek ajánlott!

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom vezet.

Vijju, a fiatal sólyom hősünk apja, Sudár akarata ellenére elhagyja a távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, akiket Csőrnagy képez ki Zambézia egének védelmére.

Vijju édesapja utánaered, de az áskálódó leguán, Budzo foglyul ejti, miközben a menedék megtámadására készül. Vijju-nak és a lelki társának, Pihének össze kell szedniük minden repülési tudásukat és egy nagy adag diplomáciát, hogy megmentsék a városukat Budzo szörnyű összeesküvésétől.

Tovább... Címkék
1 2 3

Online Tv

Online TV
Online Tv

Ha szimpatikus oldalunk, kérlek kattints a tetszik gombra, köszönjük!

Kövess minket!

Eredmény

Hogyan találtál ránk?

Google kereső
YouTube
Más oldalról
Ismerős ajánlott
Facebook
Egyik sem
.

Csatlakozz Hozzánk!

Online Filmek

Filmek, magyarul

Twitter csatornánk

Partnerünk